Kattava autohuolto Iittalassa Hämeenlinnan läheisyydessä

JJL Service Oy tarjoaa aina asiakaslähtöistä ja luotettavaa autohuoltoa. Toimimme Hämeenlinnan alueella. Suoritamme autojen määräaikais- ja kausihuollot asiantuntemuksella. 


Säännöllinen auton huoltaminen lisää käyttöikää, eikä ikäviä yllätyksiä pääse syntymään tien päällä. Öljynvaihdot ja siihen liittyvät suodattimen vaihdot ovat erittäin tärkeitä moottorin toimivuuden säilyttämiseksi. Auton turvallisuudesta on hyvä huolehtia tarkistuttamalla säännöllisin väliajoin renkaiden kulutuspinta, jarrupalat ja ohjaukseen liittyvät nivelet. 


Meiltä saat myös asiantuntevat katsastushuollot ja -palvelun. Tarkastamme auton ennen katsastusta ja korjaamme mahdollisesti löytyneet viat, minkä jälkeen voit viedä autosi katsastettavaksi kevein mielin. Palveluihimme kuuluvat myös vikakoodien luku ja nelipyöräsuuntaukset. Palvelemme sinua mielellämme auton merkistä ja mallista riippumatta.

Ota yhteyttä ja varaa aika

Huolehdi ajomukavuudestasi huollattamalla autosi ilmastointi

Teemme auton ilmastoinnin huolto- ja korjaustöitä. Auton ilmastointi muistetaan usein vasta kesän kynnyksellä. Toimivan ilmastoinnin avulla viilennät auton sisäilmaa niin, että matkasi sujuu miellyttävästi myös kesähelteillä. Keväällä ja syksyllä ilmastoinnin avulla huolehdit ylimääräisen kosteuden poistamisesta. Ilmastoinnilla takaat siis autoilun mukavuuden!


Toimimattoman ilmastoinnin tunnistat sen tehottomuudesta. Mikäli kylmäainetta on liian vähän, ilmastointi ei pysty puhaltamaan riittävästi kylmää ilmaa. Me korjaamme nopeasti ilmastoinnin ja selvitämme, missä vika tehottomaan ilmastointiin piilee. 


Voit siis luottaa osaamiseemme kaikissa autohuoltoasioissa, myös ilmastoinnin huolto- ja korjaustöissä!

Sähköisessä huoltokirjassa auton huoltohistoria pysyy tallessa

Mazda toi käytäntöön sähköisen huoltokirjan vuonna 2006. Sähköisen huoltokirjan avulla lisäät tiedon säilymisen varmuutta, ja sitä on myös vaikea väärentää. Sen avulla pidät huolta autosi huoltohistoriasta, ja pystyt lukemaan sitä, missä ikinä oletkin. Me voimme täyttää sähköiset huoltokirjat puolestasi. Niiden avulla pystyt osoittamaan, että valmistajan määrittelemät takuun edellyttämät huollot on tehty ajallaan. 

Lue lisää palveluistamme