Laadukkaat auton renkaat Hämeenlinnasta

JJL Service myy ja asentaa laadukkaat auton renkaat

Rengasmyynti kuuluu palveluihimme olennaisena osana. Voit ostaa meiltä uudet ja laadukkaat kesä- tai talvirenkaat, jotka halutessasi tasapainotamme ja vaihdamme suoraan autosi alle. Ammattitaitoiset työntekijämme vaihtavat auton renkaat nopeasti, jotta pääset jatkamaan matkaasi. Tarjolla on monipuolinen valikoima renkaita markkinoiden parhailta rengasvalmistajilta. Tervetuloa tutustumaan rengasvalikoimaan korjaamollemme Hämeenlinnan Iittalaan!

Ota yhteyttä ja tiedustele lisää rengasmyynnistä

Löydä autollesi parhaat renkaat

Neljä vuodenaikaamme, sään alituinen muuttuminen, routa ja syyssateet asettavat haasteita autolle ja sen osille. Tärkeää sujuvassa autoilussa on turvallisuuden varmistaminen. 


Laadukkaat ja autoosi parhaiten sopivat renkaat ovat hyvä ja äärimmäisen tärkeä sijoitus. Näin matkasi sujuu jouhevasti ja voit luottaa autoosi kelissä kuin kelissä. 


Me tiedämme ja osaamme neuvoa autoosi parhaiten sopivat renkaat. Meillä on laaja valikoima luotettavien valmistajien kestäviä ja laadukkaita renkaita, olipa tarpeesi sitten kesä- tai talvirenkaat. Autosi merkistä tai mallista riippumatta voit siis luottaa ammattitaitoomme. 


Palvelemme sinua mielellämme toimipisteessämme Hämeenlinnan Iittalassa. Annamme lisätietoja myös puhelimitse ja sähköpostitse – älä siis epäröi ottaa yhteyttä!

Monipuoliset autokorjaamopalvelut

Rengasmyynnin lisäksi tarjoamme monipuolista autokorjaamopalvelua. Toimipisteemme sijaitsee Hämeenlinnan Iittalassa. Huollamme ja korjaamme autosi merkistä ja mallista riippumatta. Teemme työmme ammattitaidolla ja aina sovitussa aikataulussa. Meillä hoituvat kaikenlaiset auton korjaus- ja huoltotyöt tuulilasin vaihdosta ilmastoinnin huoltoon. Samassa rakennuksessa hoituu myös autosi pesu, mikäli siihen on tarvetta. Palvelemme asiakaslähtöisesti ja joustavasti ja panostamme laadukkaaseen työhön ja kustannustehokkaisiin ratkaisuihin. 


Meille on tärkeää, että saat autosi huolletuksi ja korjatuksi mahdollisimman nopeasti. Auton huoltoon kannattaa panostaa, sillä näin pidennät sen käyttöikää ja parannat turvallisuutta. Sekä auton huolto että uusien auton renkaiden hankkiminen on tärkeää hoitaa ajallaan, jotta ikäviltä yllätyksiltä vältytään – ota siis yhteyttä vaikka heti ja varaa aika!