Tuulilasin vaihto nopeasti ja tehokkaasti Hämeenlinnassa

Onko edessäsi auton tuulilasin vaihto? Onko tuulilasisi halkeamilla tai pahoilla kivenhakkaamilla? Jos näkyvyys on huonontunut kriittisesti, vaihda tuulilasi uuteen mahdollisimman pian. Meillä tuulilasin vaihto käy nopeasti ja tehokkaasti: autosi saa käden käänteessä uuden tuulilasin. JJL Service Oy palvelee sinua Hämeenlinnan Iittalassa, kun autosi kaipaa uutta ja kirkasta tuulilasia. 

Annamme mielellämme lisätietoja palveluistamme puhelimitse ja sähköpostitse.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi!

Ammattilainen vaihtaa tuulilasin käden käänteessä

Mikäli tuulilasia ei pystytä enää korjaamaan, on se vaihdettava uuteen. Iso halkeama tai rikkoontunut kohta reunassa edellyttää uuden lasin vaihtoa. Me huolehdimme autosi kuntoon nopeasti, jotta pääset jatkamaan ajomatkaasi. Kirkkaalla tuulilasilla takaat ajosi turvallisuuden ja mukavuuden. 


Ennen tuulilasin vaihtoa suojaamme luonnollisesti autosi ulko- ja sisätilat. Poistamme rikkoutuneen lasin ja vaihdamme sen uuteen oikeilla metodeilla, jotta autosi pysyy siistinä vaihdon aikana. Uuden tuulilasin asentamisessa noudatetaan automallikohtaisia asennusohjeita. Pidämme aina huolta siitä, että auton sisätilat eivät likaannu ja vaihdettu uusi lasi on kirkas. Kokeneet ja ammattitaitoiset työntekijämme hoitavat vaihdon käden käänteessä.

Asiakaslähtöistä ja joustavaa autonkorjausta

Voit kääntyä kaikissa auton huolto- ja korjausasioissa puoleemme. Osaavat työntekijämme palvelevat sinua aina ammattitaidolla huoltaen ja korjaten autosi, oli se sitten mitä merkkiä tai mallia tahansa. Teemme työmme poikkeuksetta sovitussa aikataulussa ja etsimme sinulle kustannustehokkaita ratkaisuja. Teemme kaikenlaiset autojen korjaus- ja huoltotyöt tuulilasin vaihdosta ilmastointiin. Olemme alan asiantuntijoita myös rengasmyynnissä, ja meillä on laaja valikoima kestäviä ja laadukkaita renkaita parhailta rengasvalmistajilta. 

Meille on tärkeää asiakastyytyväisyys ja onnistunut lopputulos tehdyssä työssä. Palvelemme asiakkaitamme Hämeenlinnan Iittalassa. Samassa rakennuksessa hoituu tarvittaessa myös autosi pesu.